Nyheder
Jobs


Tidligere Coop-direktør har landet en ny topstillingMandag den 13 september 2021 kl. 11:55 af: Kristian Holgersen

Kort tid efter afgangen fra Coop har tidligere marketingdirektør løftet sløret for karrierens næste skridt. Det bliver i en ny branche.

Pia Niemann, der for nylig valgte at stoppe som marketingdirektør i Coop Danmark, fortsætter karrieren i brillebranchen.

I et opslag på LinkedIn skriver hun, at der er tale om en stilling som marketingdirektør for Specsavers i Nordeuropa. Det dækker over markederne i Finland, Norge, Sverige, Holland og Danmark.

Herhjemme går Specsavers under navnet Louis Nielsen.

- Jeg ser meget frem til at tiltræde stillingen. Ikke kun på grund af blandingen af detail- brand og marketingstrategi, men også opgaven med at understøtte Specsavers planer om at lægge endnu større vægt på de færdigheder og evner inden for marketing, som allerede findes i organisationen, skriver Pia Niemann på LinkedIn.

Siden 2015 har Pia Niemann været hos Coop Danmark. Først med titlen Brand Manager, Innovation, egne varemærker og forretningsudvikling. Senere hen blev hun marketingdirektør for kæderne SuperBrugsen, Dagli'Brugsen & Kvickly, og fra februar 2020 blev hun marketingdirektør for hele Coop Danmark.

LÆS OGSÅ: Går fra Boozt.com til en direktørpost i Coop
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her