Nyheder
Jobs


Svensk kæde udvider: - Vores kære naboland har et stort potentialeTorsdag den 24 november 2022 kl. 10:58 af: Kristian Holgersen

Efter at have droppet franchisekonceptet er svensk kæde klar på at fortsætte den danske satsning. Første nye åbning er klar.

Svenske Max Burgers er på trapperne med en restaurant i Ringsted, som bliver burgerkædens femte herhjemme.

- Beliggenheden opfylder alle tre kriterier, som vi går efter, når vi skal finde et passende sted til en af ​​vores restauranter; placeringen skal være tæt på bymidte, handelsliv og trafikerede veje, siger Johan Ståhl, som står i spidsen for den internationale del af Max Burgers.

Da Max Burgers gik ind på det danske marked i 2013 var det med et franchisekoncept. Men i 2020 valgte burgerkæden at overtage alle restauranterne for i stedet at drive dem selv.

Med den nye forretningsmodel er Max Burger klar på at styrke tilstedeværelsen i Danmark yderligere.

- Vi er begejstret for vores ekspansionsplaner, vi har sikret os flere strategiske placeringer og planlægger at investere og åbne flere restauranter i Danmark i de kommende år, siger Richard Bergfors, der er adm. direktør i Max Burgers.

- Vores kære naboland har et stort potentiale, og vi ser mange muligheder her. Nu tager vi næste skridt i vores fremadrettede ekspansionsstrategi - et skridt nærmere at blive verdens bedste burgerkæde, siger han.

Max Burgers blev grundlagt i 1968 og er Sveriges ældste burgerkæde. I alt består den af 188 restauranter, heraf fem i Danmark, og omsætningen lød på 4,1 milliarder svenske kroner i 2021.

LÆS OGSÅ: Burger King finder ny landechef i dagligvarehandlen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her