Nyheder
Jobs


Stormagasin samarbejder med anerkendt kunstnerOnsdag den 11 maj 2022 kl. 11:59 af: Redaktionen

Flere kunstværker skal være med til at trække kunderne til stormagasinet Salling i Aarhus, hvor et stort projekt snart står færdigt.

Til juni åbner stormagasinet Salling i Aarhus en 1.400 kvadratmeter stor bypark på taget.

Den nye tilføjelse hedder Salling Roofgarden og kommer blandt andet til at rumme en række værker af kunstneren Jeppe Hein.

- Med Jeppe Heins skræddersyede værker byder vi velkommen på Salling Roofgarden med en serie skulpturelle bænke, hvor den gode samtale og de hyggelige stunder kan udfolde sig, siger Marianne Bedsted, direktør for Salling.

- Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Jeppe Hein om installationerne, og vi håber, at gæsterne til åbningen i juni og i mange år fremover vil benytte sig af muligheden for at trække vejret dybt og reflektere over hverdagen i tankevækkende omgivelser, siger Marianne Bedsted, direktør for Salling.

Salling har haft stor succes med at inddrage tag-arealerne som en del af stormagasinerne i både Aarhus og Aalborg.

I de første fire år efter indvielsen havde Salling Rooftop i Aarhus 3,5 millioner gæster, og derfor valgte man at udvide den populære tagterrasse.

Salling Fondene trådte til med en stor pose penge på 35 millioner kroner, som også er projektets anslåede pris. Det store anlæg, som er tegnet af af Henning Larsens tegnestue.

LÆS OGSÅ: Københavnsk stormagasin byder på luksus og røde tal
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her