Nyheder
Jobs


Stark introducerer nyt festival-koncept


Foto: STARK
Onsdag den 22 marts 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Byggekæden vil samle håndværkere fra hele landet med et nyt festivalkoncept. Det sker efter en beslutning om at satse mere på professionelle kunder.

Stark skruer nu op for sin satsning på professionelle kunder. I slutningen af marts slår byggekæden således dørene op til den første af 21 helt nye håndværkerfestivaler.

Tidligere på året kom det frem, at ejerne i DT Group ville neddrosle koncernens fokus på gør-det-selv-folket og i stedet sætte de professionelle kunder i centrum. Den strategi førte samtidig til, at Silvan blev sat til salg

- Vores strategiske analyser har vist, at tidspunktet er rigtigt for DT Group til at skærpe vores fokus på det, der er vores kerneforretning, nemlig at levere til de professionelle kunder, har CEO for DT Group, Søren P. Olesen, udtalt en pressemeddelelse.

Nyt festivalkoncept

Ved festivalerne får håndværkere mulighed for at blive opdateret på nye arbejdsmetoder og styrke deres professionelle netværk - alt sammen i festlige rammer med konkurrencer, grillmad og Jacob Haugaard som konferencier.

Stark har de sidste mange år afholdt håndværkermesser, men nu er formatet blevet markant udbygget, melder marketingsdirektøren, Jesper Gaarde, i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker at fejre håndværket og den professionelle faglighed med en festlig dag i uformelle rammer. Helt i tråd med byggeriets ånd har vi skabt et format, der i koncentreret form præsenterer håndværkeren for alle de nyeste løsninger, som kan gøre hans arbejdsdag mere effektiv, i løbet af få timer, siger han.

- Samtidig bliver der rig lejlighed til at møde gode kolleger fra branchen, mens man får sig en stærk festivaloplevelse, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Stark har fundet sin nye topchef




Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her