Nyheder
Jobs


Kåring: Årets it-direktør har stået bag store forandringer i detailkoncern


Foto: Colourbox
Mandag den 20 september 2021 kl. 10:00 - Kilde: Computerworld

På godt tre år har årets it-direktør været med til at løfte niveauet for detailkoncern, hvor ældgamle systemer har fået sparket.

De nominerede til prisen Årets CIO 2021 - altså en fejring af de bedste it-direktører - var alle fra de øverste hylder i dansk erhvervsliv.

For andet år i træk kommer vinderen fra detailbranchen. Juryen valgte nemlig at pege på Morten Holm Christiansen fra Coop, som har været it-direktør gennem lidt mere end tre år. I 2020 var Peter Cabello Holmberg fra Pandora modtager af prisen.

Det skriver Computerworld, som uddeler prisen i fællesskab med IDC og Dansk IT.

Morten Holm Christiansen har stået i spidsen for indkøringen af den fælles platform, CoopOne, som er en kæmpe overhaling af it-systemerne til 2,5 milliarder kroner. Dele af systemerne var over 50 år gamle, fremgår det af mediet Version2 og et opslag fra Coop på LinkedIn.

Samtidig har han været med til at rulle CoopApp’en ud til kunderne.

- Fra han tiltrådte i jobbet, har han fået løftet hele virksomhedens teknologiniveau, taget livtag med sikkerheden og ikke mindst fået skabt en balance mellem de digitale muligheder og den nødvendige enterprise tilgang, der er platformen for stabil drift, sund økonomi og fremtidige muligheder, skriver juryen ifølge Computerworld.

Tidligere i karrieren har Morten Holm Christiansen været hos A. P. Møller - Maersk og Novo Nordisk, fremgår det af LinkedIn.

De nominerede til prisen var: Morten Holm Christiansen (Coop), Anders Romare (Novo Nordisk), Jerrik Bagger Sørensen (Cowi), Peer Omann (Bunker Holding), Rochus Ettinger Riisgaard, (Grønbech).

LÆS OGSÅ: Danish Digital Award bøjer sig i støvet for dansk butikskæde


Link til artikel på Computerworld

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her