Nyheder
Jobs


Årets elev i Lidl sætter høje standarder for sig selvTirsdag den 29 juni 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

Der er rift om talenterne i detailhandlen, lyder det fra HR-direktøren i Lidl, som netop har hædret årets allerbedste elev.

Når årets elev i Lidl skal findes, bliver der især lagt vægt på kerneværdierne faglighed og loyalitet.

Denne gang var det 31-årige Linda Skovhave Petersen fra Thisted, som levede bedst op til de krav. Hun kan derfor smykke sig med titlen Årets Elev i Lidl.

- Linda sætter meget høje standarder for sig selv og sine omgivelser, men hun gør det på en rolig og inkluderende måde, hvilket skaber tillid til, at Linda vil det bedste for samarbejdet og ønsker det bedste resultat for teamet, lyder en del af begrundelsen fra uddannelseschef Thomas Mogensen.

- En af årsagerne til Lindas høje faglige niveau, er hendes evne til at modtage og bruge feedback konstruktivt, og så er det naturligt for Linda at tage ansvar for teamets opgaver, og hun træder gerne til og tager ansvar, når andre finder det svært, ikke for opmærksomhedens skyld, men for at aflaste sine kollegaer, siger Thomas Mogensen.

Hovedpersonen selv er overrasket over at blive kåret som årets elev.

- Jeg er en ydmyg person, så det var svært at være i centrum, men det er fedt at få den store anerkendelse, for jeg har lagt mange kræfter i uddannelsen, siger Linda Skovhave Petersen, der nu bliver salgsleder i butikken i Thisted.

Rift om talenterne

Kåringen af årets elev fandt sted på Hotel Scandic i Kolding, hvor i alt 14 Lidl-elever fik overrakt deres diplom som bevis på, at de er færdige med uddannelsen i Lidl.

- Gennem elevuddannelsen giver vi vores elever forudsætningerne for i fremtiden at lykkes som kernemedarbejdere og ledere i vores butikker. En stor del af vores elever bliver allerede kort tid efter endt uddannelse forfremmet til salgsledere eller går i gang med deres næste uddannelsesforløb, souscheftrainee, siger Sine Dolberg, HR-direktør i Lidl

- Der er i øjeblikket endnu mere rift om de bedste kandidater på detailmarkedet end normalt, hvilket gør vores elevuddannelse, og dermed vores dygtige elever, endnu vigtigere. Vi er en arbejdsplads i vækst, og elevuddannelsen er en vigtig komponent i at sikre os den stærke, interne talentpool, som er med til at skabe fremtidens Lidl Danmark, siger hun.

LÆS OGSÅ: Lidl får hjælp af dansk filmstjerne i ny kampagne
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her