Nyheder
Jobs


Nu er årets ledelsesbog blevet kåretMandag den 2 januar 2017 kl. 09:30 af: Lise Møller Schilder

Organisationen Lederne har nomineret fem bøger til prisen som årets ledelsesbog. Nu er vinderen fundet.

Der udgives en del bøger om ledelse hvert år, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige bog i det store udvalg.

Derfor har organisationen Lederne nomineret fem bøger til årets ledelsesbog. Og i dag er det så blevet offentliggjort, at vinderen er bogen Stop Stress af forfatterne Malene Friis Andersen og Marie Kingston. 

- Stop Stress er henvendt til danske ledere og handler om, hvordan man kan arbejde med at forebygge og håndtere stress på arbejdspladsen. Netop dagsordenen om stress vækker stor genklang hos Ledernes medlemmer, fortæller direktør hos Lederne, Torkild Justesen.

Gode løsninger på et komplekst problem

Bogen udmærker sig ved, at den dygtigt beskriver kompleksiteten omkring stress, og at den samtidig er løsningsorienteret.

- Mange ledere føler sig rådvilde i forhold til at håndtere stress. Hos Lederne oplever vi stor efterspørgsel på viden om stress. Især efterspørger vores medlemmer konkrete anvisninger på, hvordan de kan handle, hvis de selv eller nogle af deres medarbejdere oplever symptomer på stress eller er blevet sygemeldte, siger Torkild Justesen.

Forfatterne Marie Kingston og Malene Friis Andersen er begge psykologer, og de har begge arbejdet med stress, ledelse og organisationsudvikling.

De fire andre bøger

De andre bøger, der var nomineret til prisen, er:

LÆS OGSÅ: Irma-ikon i Gurubogen: Syv værktøjer til at lykkes som leder
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her