Nyheder
Jobs


Milliardær dropper tantebestyrelse: En tidligere Netto-direktør bliver formand


Foto: detailfolk.dk
Onsdag den 9 juni 2021 kl. 11:21 af: Kristian Holgersen

Tiden er inde til at gå væk fra at have en ren tantebestyrelse, mener milliardæren bag T. Hansen. Han har fået tunge profiler med ombord.

56-årige Claus Juel-Jensen er netop udpeget som bestyrelsesformand for varehuskæden T. Hansen. Det fremgår af en opdatering i cvr-registeret.

Den nye formand har tidligere i karrieren været adm. direktør for Netto International gennem mere end 10 år, inden han blev fyret i 2017.

Ejeren af T. Hansen - milliardæren Bent Jensen - har samtidig hentet tre tunge navne ind som menige medlemmer af bestyrelsen.

Af dem er Jan Bøgh, som til daglig står i spidsen for Jysk, måske den mest iøjnefaldende. Men de resterende to hører også til på de øverste hylder i dansk erhvervsliv: Nille Klæbel er adm. direktør for Philips i Norden, mens Jens Bjerrisgaard har været adm. direktør for Semler Gruppen.

Til Børsen forklarer Bent Jensen, at han hidtil har haft en “tantebestyrelse” bestående af ham selv, faderen Preben Jensen og økonomichefen. Men nu er de to sidstnævnte trådt ud.

- Vi har nu en professionel bestyrelse, som er klar til at tage os videre på rejsen. Målet er ekspansion og mere lønsom forretning, siger Bent Jensen til Børsen.

I Danmark har T. Hansen 84 butikker.

LÆS OGSÅ: Rekordforudsigelse fra topchefen bliver til virkelighed i T. Hansen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her