Nyheder
Jobs


Matas har fundet den rette profil til prominent sommerjob


Foto: detailfolk.dk
Torsdag den 12 maj 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Over sommeren får en af cheferne lov til at snuse lidt til en af de helt tunge stillinger i Matas.

Et af de tungere sommerjob i detailhandlen er lige blevet besat.

Fra 1. juni stopper Anders Skole-Sørensen som finansdirektør i Matas, og fordi efterfølgeren - Per Johannesen Madsen - først møder ind den 1. august, så er stillingen ledig i to måneder.

Det hul bliver nu lukket af Mathias Juhl-Hansen, skriver Matas i en selskabsmeddelelse. Han kan i to måneder kalde sig midlertidig finansdirektør, indtil den permanente afløser melder sin ankomst efter sommerferien.

Mathias Juhl-Hansen har været Head of Strategy and M&A for Matas siden 1. februar 2021 og har siden december 2021 haft det overordnede ansvar fra Investor Relations.

- Mathias har en master i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet som Investment Manager i Maj Invest Equity og som konsulent i Bain & Company, skriver Matas i meddelelsen.

Siger farvel efter mange år

Finansdirektøren gennem de seneste 15 år -  Anders Skole-Sørensen - forlader sin post på et tidspunkt, hvor Matas skal til at tage hul på vækststrategien for de kommende fem år.

Ifølge den adm.direktør - Gregers Wedell-Wedellsborg - er timingen rigtig for begge parter.

- Jeg er glad for at byde Per velkommen til Matas og ser frem til vores samarbejde. Pers stærke finansielle forståelse og kundefokus, hans brede erfaring med både FMCG, logistik og infrastruktur, samt hans erfaring inden for strategisk ledelse i internationale virksomheder bliver vigtige bidrag til vores strategiske ambition om at skabe langsigtet lønsom vækst, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

LÆS OGSÅ: Matas skifter ud på tung direktørpost
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her