Nyheder
Jobs


Lukker de sidste butikker: Næsten ingen brugte demTorsdag den 2 december 2021 kl. 11:42 af: Kristian Holgersen

Tiden er løbet fra fysiske butikker, lyder det fra et forsikringsselskab, som har oplevet en bemærkelsesværdig lav trafik af kunder.

For ikke så forfærdelig mange år siden - tilbage i midten af nullerne - havde Topdanmark hele 40 butikker over det meste af landet, hvor folk kunne købe forsikringer.

Men tiderne ændrer sig. Topdanmark lukkede onsdag de fire sidste forsikringsbutikker, fordi kundegrundlaget simpelthen er forsvundet.

- En æra er forbi, og nu træder vi ind i en ny epoke. Det er en historisk beslutning, men også en helt rigtig beslutning, siger Carsten Elmose i en pressemeddelelse. Han er koncerndirektør for privatkunder i Topdanmark.

Travlheden i de tilbageværende butikker, som lå i Ballerup, Viby, Odense og Herning, har været til at overse, lyder det fra koncerndirektøren.

- Vi oplever i dag, at kundernes behov for at møde op i en fysisk butik og ordne deres forsikringer er stort set ikkeeksisterende, siger han og fortsætter:

- Besøgsstatistikken for i år viser, at vi samlet har haft 12 fysiske møder om ugen i de fire butikker, vi har tilbage,” siger han og henviser til, at forsikrings- og pensionsselskabet til sammenligning har cirka 56.000 ugentlige besøg på sin hjemmeside, siger Carsten Elmose.

Topdanmark er landets næststørste forsikringsselskab og blandt de 25 største virksomheder målt på omsætning.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsens tidligere problembarn lukker alle butikker
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her