Nyheder
Jobs


Butikskæde rykker over i nyt selskab: Det gamle er ramt af konkursOnsdag den 25 maj 2022 kl. 12:00 - Kilde: Detailwatch

En lavpriskæde med seks butikker har været ude i en redningsmanøvre for at sikre forretningen.


RETTELSE: I en tidligere udgave af artiklen fremgik det ikke tydeligt nok, at konkursen udelukkende gjaldt det forhenværende driftselskab bag butikskæden Bent. 


Erhvervsstyrelsen har sendt en konkursbegæring afsted mod det selskab, som tidligere stod bag driften af lavpriskæden Bent, der har seks butikker.

Det skriver Detailwatch.

Ifølge direktøren i Bent - Johnny Rolf Hansen - er alle aktiviteterne solgt videre til en nyt selskab, hvor forretningen nu kører videre.

Årsagen til konkursen skulle være uorden i regnskaberne. Blandt andet havde selskabet angivet “loppemarked” som væsentligste aktivitet, mens regnskaberne heller ikke var revideret af en revisor. Johnny Rolf Hansen forklarer sig med mangelfuld rådgivning. 

- Jeg var bange for, at mit selskab blev tvangslukket af Erhvervsstyrelsen, og at alle butikker blev lukket, og at alle medarbejdere blev opsagt, siger han til Detailwatch.

Den første Bent-butik åbnede på Amagerbrogade i København i 2017.

Sortimentet består af festartikler, gave-idéer og andre skæve varer, som det kaldes på virksomhedens hjemmeside, hvor det også fremgår, at navnet Bent er en sammentrækning af Billigere End Normalt.

I de seneste to årsregnskaber kunne det tidligere selskab bag Bent - som efter konkursen hedder Selskabet af D.11 Marts 2022 ApS - fremvise overskud på henholdsvis 1,2 millioner kroner og 152.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Plaget restaurantkæde er igen ramt af konkurser


Link til artikel på Detailwatch

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her