Nyheder
Jobs


Lakrids by Bülow gør rundkredsen større i bestyrelsen


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 21 januar 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Inden satsningen på det britiske marked for alvor bliver skudt i gang, henter Lakrids by Bülow forstærkning udefra.

Bestyrelsen i Lakrids by Bülow bliver forstærket af tre nye medlemmer.

To af medlemmerne - Louise Cruttenden og Lisa Bridget - er briter, skriver Lakrids by Bulow i en pressemeddelelse. Det falder sammen med en større satsning på det britiske marked, hvor den danske lakridsvirksomhed åbner sin første flagskibsbutik senere på året.

Det tredje nye medlem er danske Charlotte Strand, som i forvejen har bestyrelsesposter hos Postnord og Per Aarsleff. Hun er desuden blevet udpeget som næstformand i Lakrids by Bülow.

- Jeg er glad for at kunne byde disse tre dygtige og erfarne profiler velkommen i bestyrelsen for Lakrids by Bülow, siger formand Tue Mantoni.

- Udover stærke og overbevisende kompetencer, som er relevante for vores fremtidige rejse, bidrager de nye bestyrelsesmedlemmer til en diversificeret bestyrelse – ikke kun med hensyn til køn, men også med hensyn til baggrund, alder, nationalitet og geografisk erfaring. Denne sammensætning passer rigtig godt ind i vores kultur og strategi, siger han.

To medlemmer forlader bestyrelsen. Det er tale om Jakob Jønck og Søren Schriver, som er kendt fra sine mange år som direktør i Hummel.

Johan Bülow, der grundlagde virksomheden tilbage i 2007 på Bornholm, trådte i 2017 tilbage som adm. direktør og har nu titel af kreativ direktør. Lakrids by Bülow har konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og de Forenede Arabiske Emirater.


De tre nye medlemmer af bestyrelsen:


LÆS OGSÅ: Butikkerne blev lagt ned: Alligevel sætter omsætningen rekord
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her