Nyheder
Jobs


Kendte ejere går konkurs med københavnsk burgerkæde


Foto: Colourbox
Onsdag den 17 november 2021 kl. 10:13 - Kilde: Børsen

En kendt burgerkæde, som både har Powers topchef og en popmusiker med i ejerkredsen, nåede ikke helskindet igennem coronakrisen.

Rettelse: Det fremgik tidligere af artiklen, at Jesper Boysen skulle være topchef for Elgiganten. Det passer naturligvis ikke - han er topchef for Power.

Den københavnske burgerkæde Sliders, hvor de har specialiseret sig i at servere små og luksuriøse burgere, er gået konkurs. Det skriver Børsen.

Konkursen skyldes først og fremmest coronakrisen, og nu er jagten på en køber, der kan overtage de to restauranter i kæden, sat ind, lyder det fra boets kurator.

- Ligesom alle mulige andre restauranter har de haft svært ved at få tingene til at løbe rundt på grund af corona, og de genåbnede perioder har ikke i tilstrækkelig grad kunnet dække tabene ind, siger Preben Jakobsen fra Gorrissen Federspiel til Børsen.

I ejerkredsen finder man flere kendte navne, fremgår det af cvr-registeret:

Magnús Larsson er medstifter af Sliders og har spillet bas i popbandet Lukas Graham gennem flere år, mens Christian Boysen, der står som adm. direktør for kæden, er søn af Powers topchef - Jesper Boysen. Sidstnævnte sidder også på en betydelig del af ejerskabet.

LÆS OGSÅ: Burgerbrødre lagde store planer under krisen: Nu går de i gang


Link til artikel på Børsen

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her