Nyheder
Jobs


Jysk tager skrinlagt ekspansionsplan op af skuffen igen


Foto: detailfolk.dk
Onsdag den 30 juni 2021 kl. 09:46 af: Kristian Holgersen

Topchefen ser store muligheder på et særligt marked, som Jysk ellers valgte at opgive for få år siden. Så nu prøver boligkæden igen.

I 2018 skrinlagde Jysk planerne om at gå ind på det tyrkiske marked, fordi landets økonomiske og politiske situation gjorde operationen kompliceret.

Skruer vi tiden frem til i dag, så retter Jysk nu igen opmærksomhed på det enorme marked mod syd. Ifølge planen åbner de første tyrkiske butikker i foråret 2023, skriver Go Jysk.

- Vi har ved flere lejligheder sagt, at der ikke er nogen “nemme” lande tilbage at åbne i, så det vil kræve hårdt arbejde af alle Jysk-medarbejdere at opnå succes i Tyrkiet. Når det er sagt, vil jeg samtidig understrege, at Tyrkiet er et land med 82 millioner mennesker og et land med store muligheder for Jysk, hvis vi finder de rigtige løsninger siger Jan Bøgh til virksomhedens interne nyhedsmedie.

Situationen i Tyrkiet er stadig ikke så stabil, som man kunne ønske sig, men ifølge Mikael Albæk Kristensen - direktør for ekspansion - giver det også muligheder. Da Jysk etablerede sig i Grækenland under finanskrisen, endte det eksempelvis med at blive en succeshistorie.

- Måske vil det tage længere tid, før vi begynder at tjene penge i Tyrkiet, men med det Jysk har at bringe indenfor sortiment og kundeoplevelser, er jeg ikke i tvivl om, at vi får succes, siger Mikael Albæk Kristensen.

Jysk har over 3.000 butikker fordelt på 51 lande

LÆS OGSÅ: Direktør bekræfter: Lars Larsen-ejet kæde er tæt på stort opkøb
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her