Nyheder
Jobs


Investeringer i nye butikskoncepter trækker op i Circle K


Foto: Circle K
Tirsdag den 5 oktober 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Gode takter i butikkerne er med til at få Circle K igennem en svær periode, hvor omsætningen faldt med over en milliard kroner.

Uden mad og drikke duer regnskabet ikke. Med en lille omskrivning passer den kendte talemåde godt på det netop overståede regnskabsår i Circle K.

Den landsdækkende kæde af tank- og servicestationer står tilbage med et resultat på 461 millioner kroner efter en svær periode under coronakrisen, hvor trafikken på vejene var mærkbart lavere end normalt.

Ifølge Circle K har butikkerne alligevel gjort det godt. Det skyldes blandt andet ændrede vaner hos forbrugerne, som har været afskåret fra restauranter, varer og grænsehandel. Samtidig spiller flere års investeringer i nye butikskoncepter med fokus convenience også spillet en rolle.

Butikkerne har dog ikke kunnet forhindre et fald i omsætningen på mere end en milliard kroner, så niveauet mu ligger på i alt 9,3 milliarder.

- Det har været et turbulent og hårdt år for mange, men trods nedlukning og restriktioner kan vi alligevel præsentere et flot resultat. Det kan tilskrives flere ting, men ikke mindst vores gode holdånd og dedikerede medarbejdere, der har gjort en stor forskel, og trods pandemien holdt butikkerne åbne og serviceret vores kunder, siger Mette Uglebjerg, adm. direktør i Circle K Danmark.

I Danmark er der i skrivende stund 226 Circle K-ejede butikker og 212 tankstationer under navnene Ingo, Truck og 1-2-3.

LÆS OGSÅ: Coop-butikker får stort netværk af ladestandere
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her