Nyheder
Jobs


Føtex starter netsupermarked


Foto: detailfolk.dk
Mandag den 2 januar 2017 kl. 09:46 - Kilde: Business

Nu træder Føtex også ind på online-markedet for dagligvarer. Netbutikken kommer til at hedde Føtex Dagligvarer.

I 2015 opkøbte Dansk Supermarked Iposen.dk, som lige nu bringer mad ud til folk, som ikke selv har mulighed for at handle ind i de fysiske supermarkeder.

Men nu ændrer Iposen.dk navn til Føtex Dagligvarer. Det skriver Iposen.dk på hjemmesiden. Indtil videre har Dansk Supermarked ellers kun handlet med varer på nettet via Wupti.dk og Bilka.dk, skriver Business.

Det er da også en hård del af branchen at træde ind på. Den største spiller, Nemlig.com, viste for nylig et underskud på 60 millioner kroner. 

Business har forsøgt at få en kommentar fra Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank, og direktør i Føtex, Thor Jørgensen, men uden held.

Avisen kunne til gengæld godt få en kommentar fra Moonis Kamil, der har stiftet Iposen.dk og stadig er chef i virksomheden.

- Siden Dansk Supermarked i 2015 opkøbte Iposen.dk, er alle de dagligvarer, som vi leverer til virksomheder, kommunalt visiterede borger og institutioner, plukket fra Føtex-varehuse, derfor har vi valgt at ændre navnet for ikke at forvirre kunderne, skriver Moonis Kamil i en mail til Business.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com har fortsat stort underskud


Link til artikel på Business

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her