Nyheder
Jobs


Første plus på driften i årevis bliver fejret med en kæmpe fest


Foto: PR
Torsdag den 12 maj 2022 kl. 11:18 af: Kristian Holgersen

Hele den landsdækkende boligkæde holder lukket en enkelt dag for at fejre afslutningen på en række svære år med økonomiske tab.

Efter en længere periode med økonomiske udfordringer kunne selskabet bag Ilva endelig fremvise et driftsresultat i plus sidste år.

De gode takter har nu fået boligkæden, som er en del af Lars Larsen Group, til at invitere de 900 medarbejder til fest i Odense den 17. maj, hvor alle butikkerne kommer til at holde lukket.

- Alle vores medarbejdere har leveret en fantastisk indsats, hvor de virkelig har levet op til vores værdier om at være agile, ansvarlige og ét team, siger den adm. direktør i Ilva, Rami Jensen.

Ilva kom ud af regnskabsåret 20/21 med en omsætning på 1,7 milliarder kroner og et driftsresultat på 100 millioner. Det var første positive resultat siden sammenlægningen med IDdesign i 2009.

- Det skyldes blandt andet, at vi tog nogle hårde, men nødvendige beslutninger, da Ilva og Idémøbler blev lagt sammen til én kæde i 2019, sagde Rami Jensen sidste år.

- Vi har været gennem nogle store ændringer, men der er virkelig blevet leveret en fornem indsats af alle medarbejdere. Vi har været dygtige til at optimere vores processer, så vi har fået de ønskede synergier ud af sammenlægningen, og samtidig er vi blevet langt mere digitale og mere agile, sagde Rami Jensen, der senere i år forlader Ilva, fordi han skal være adm. direktør i Jysk.

Ilva har 43 bolighuse i Danmark, mens der er ni i udlandet.

LÆS OGSÅ: Efter måneder i uvished må fuldt færdig butik endelig åbne
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her