Nyheder
Jobs


Frivillig bagerkæde deler medlemmerne op i to hold


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 26 maj 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

En ændring i medlemsstrukturen skal styrke de enkelte forretninger, lyder det fra frivillig bagerkæde. 

Der er ikke længere kun én måde at være en del af bagkæden Konditorbager på.

Fremover skal de enkelte forretninger nemlig vælge mellem to slags medlemskaber, så mulighederne for tilpasning bliver bedre.

- En del af vores medlemmer har høje ambitioner om at udvikle sig og vil udnytte alle de forretningsudviklende tiltag, vi kommer med, mens nogle i højere grad vil drive deres bageri, som de plejer, siger Morten Lapholm, direktør i KonditorBager.

- Vi går ud med én pakke til de bagere, der går all in på vores koncepter, og som samtidig forpligter sig selv og sin forretning til udvikling, og én til dem, der primært er medlem for at benytte sig af stordriftsfordele i forbindelse med blandt andet indkøb og markedsføring, siger han.

Alle i Konditorbager er automatisk kernemedlemmer, som giver adgang til indkøb, facadelogo, tøjlinje til ansatte, markedsføringsmateriale, opskrifter og butiksskilte.

Alt det indgår også i den anden type medlemsskab, multikerne-medlemskab, men derudover får man også adgang til en række ydelser inden for blandt andet udvidet markedsføring, professionel sparring, forretningsudvikling og økonomistyring.

KonditorBager er en landsdækkende kæde af bagerforretninger fordelt over hele landet.

LÆS OGSÅ: Stor bagerkæde har fået ny adm. direktør
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her