Nyheder
Jobs


Flot julesalg hos danske netbutikker


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 23 december 2016 kl. 11:20 - Kilde: FDIH

Mere end halvdelen af de danske netbutikker har solgt bedre end forventet i december måned, viser en undersøgelse fra FDIH.

En stor del af gaverne under juletræet vil helt sikkert være købt hos danske netbutikker. Julesalget har nemlig været rigtig godt i år, lyder konklusionen på en undersøgelse, som Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) netop har foretaget.

- Mere end halvdelen af netbutikker melder, at salget i år overstiger forventningerne, mens de resterende enten rammer deres budget eller går lidt under. Det passer fint med, at mindst 6 ud af 10 forbrugere i år handler julegaver på nettet, siger administrerende direktør Niels Ralund på foreningens hjemmeside.

Siden november har der været forskellige meldinger på, hvilken effekt Black Friday ville have på salget i december. Ifølge Nykredit ville det samlede salg ikke stige, mens betalingskoncernen Dibs og en kæde som Kop & Kande kunne spotte en positiv effekt

Hos netbutikkerne ser udviklingen imidlertid positiv ud i år. Det gælder også hos løbeshop.dk, hvor november måneds amokudsalg ellers tidligere har taget brodden af julen.

- I modsætning til sidste år, så har det ikke været tilfældet i år. Faktisk startede vores julesalg med Black Friday, og siden er det bare steget, siger marketingchef Rolf Andersen til FDIH.

LÆS OGSÅ: Black Friday styrker november men ikke julesalg


Link til artikel på FDIH

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her