Nyheder
Jobs


Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 3 oktober 2023 kl. 10:06 - Kilde: Randers Amtsavis

Indtil videre har svensk kæde blot åbnet tre butikker herhjemme, men målet er stadig at nå 40-50 butikker inden alt for længe.

Forleden en tredje Bigdollar-butik i Hjørring.

Dermed har den svenske kæde åbnet tre danske butikker på et lille år, men ambitionerne rækker meget længere. Det skriver Randers Amtsavis.

- Vores mål er at åbne 40-50 butikker inden for de kommende år, og vi ser meget positivt på, at det nok skal lykkes, siger Peter Peter Jakobsen, chef for ekspansion i Bigdollar, til avisen.

Flere åbninger er på tegnebrættet i øjeblikket, og når butikken i Grenaa står klar til næste år, skulle den være nummer syv i rækken.

Hjemme i Sverige går Bigdollar under navnet Dollarstore. I Danmark var navnet allerede optaget af en mindre forretning, så lavpriskæden måtte finde et nyt.

DollarStore har omkring 120 butikker i Sverige, som i størrelse veksler mellem 3000 og 4200 m2. Omsætningen ligger lige i underkanten af tre milliarder svenske kroner.

Sidste år stoppede danske Thomas Jellum som adm. direktør for lavpriskæden, hvor han havde været siden januar 2021. I stedet overtog svenske Anders Kind posten.

LÆS OGSÅ: Svensk detailkæmpe har valgt sit næste mål i Danmark


Link til artikel på Randers Amtsavis

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her