Nyheder
Jobs


Et af verdens mest kendte mærker åbner flagskibsbutik i KøbenhavnTirsdag den 24 maj 2022 kl. 08:39 af: Kristian Holgersen

Til efteråret åbner et verdenskendt brand sin første rigtige butik i Danmark. Den får en central placering.

Sports- og livstilsmærket Nike forbereder lige nu åbningen af sin første flagskibsbutik i Danmark.

Det skriver ejendomsselskabet Hines i en pressemeddelelse.

I september åbner den 725 m2 store butik på Købmagergade 44A i det indre København. Tidligere hørte universitet hjemme på adressen, som for nogle år siden blev overtaget af Hines.

- Vi er virkelig glade for at åbne vores første Nike-butik i Danmark på en så fremtrædende handelsgade, siger Tomer Czapnik. Han er adm. direktør for Nike NSP, der hører Retailors Inc og Fox Group, som står Nike-butikkerne.

- Hines' vision og engagement i at skabe en unik destination har været en vigtig faktor i vores beslutning om at vælge disse lokaler. Vi ser frem til at byde danske kunder og internationale rejsende velkommen i flagskibsbutikken, siger han.

Åbningen af Nike-butikken er en del af et større projekt, som ejendomsselskabet Hines står bag. Hele området, der skal huse hotel, lejligheder og butikker, har fået navnet The Trinity Quarter.

- Vi er beærede over, at Nike har valgt ’The Trinity Quarter’ i hjertet af København som stedet for sin første detailbutik i Danmark, og sin første fysiske butiksåbning siden den globale pandemi tog fat, siger James Robson, landechef for Hines i Norden.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt brand eksperimenterer med butik på dansk grund
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her