Nyheder
Jobs


En type ordrer stiger hurtigt i Nemlig.comFredag den 9 juli 2021 kl. 11:54 af: Kristian Holgersen

- Denne løsning vil vokse sig meget større i resten af 2021, siger talsmand for Nemlig.com om et nyt samarbejde med dansk virksomhed.

Gennem et samarbejde med det danske firma Bekey har onlinesupermarkedet Nemlig.com fået elektroniske nøgler til en masse aflåste opgange.

Dermed kan kunder i beboelsesejendomme få leveret dagligvarer hele døgnet - også når de sover eller ikke er hjemme - ligesom husejerne har haft mulighed for i godt et års tid gennem konceptet Fleksibel levering.

På blot én måned er antallet af ordrer til lejligheder, hvor der er blevet anvendt elektronisk nøgle, vokset med 50 procent, skriver Nemlig.com i en pressemeddelelse.

- Vi kan tydeligt se en tendens, hvor kunderne efterspørger enkle løsninger, når de handler dagligvarer på nettet, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com.

- I takt med at flere danskere vender retur til en hverdag, hvor man fysisk tager på arbejde, kan det være svært at nå det hele i en travl hverdag. Her tilbyder vi nu Danmarks bedste grad af fleksibilitet, og denne løsning vil vokse sig meget større i resten af 2021, siger Mikkel Pilemand.

Budene fra Nemlig.com kan bruge en digital nøgle til dørtelefonen - en krypteret engangskode, som kun gælder til én levering. Men kun i ejendomme med løsninger fra Bekey, og dem er der så mange af, at det svarer til omkring hver anden opgang i Storkøbenhavn.

Nemlig.com har i første omgang rullet løsningen ud i Storkøbenhavn, Hørsholm, Birkerød, Værløse, Farum, Lynge og Roskilde.

LÆS OGSÅ: Chefen for kommunikation har sagt op i Nemlig.com
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her