Nyheder
Jobs


Ekspansiv spisekæde er et stort skridt tættere på milliardenTorsdag den 24 november 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Væksten fortsætter hos en af landets kendte spisekæder, som nu retter fokus mod det tyske marked.

Spisekæden Sticks’n’Sushi, som består af 25 restauranter, melder om særdeles gode fangster i det seneste årsregnskab.

Omsætningen lander på 732 millioner kroner - en stigning på 45 procent sammenlignet med sidste år - og samtidig er overskuddet på 59 millioner kroner det største nogensinde.

Ifølge en pressemeddelelse fra Sticks’n’Sushi går det både godt på det danske og britiske marked.

- Restauranterne i London, Oxford og Cambridge har udviklet sig rigtig flot de sidste to år, og samtidig er den danske forretning bundsolid, siger den kommercielle direktør, Anders Kjørup.

- Vi kommer til at ekspandere i UK og Tyskland og kigger desuden på enkelte drømmelokationer i Danmark - og ellers vil vi geninvestere i de eksisterende restauranter, siger han.

Særligt det tyske marked, hvor Sticks’n’Sushi indtil videre har tre restauranter, kommer der nu fokus på. Flere åbninger er på vej, forklarer den adm. direktør, Andreas Karlsson.

- Vi åbnede vores første restaurant i Berlin i 2017, og sidenhen har vi lagt mange kræfter og tålmodighed i arbejdet. Åbningen af restaurant nummer to og tre ændrede perceptionen, og vi mærker tydeligt, hvordan gæsterne begyndte at genkende og efterspørge os - det momentum vil vi gerne holde, siger direktøren.

Sticks’n’Sushi har to millioner gæster om året.

LÆS OGSÅ: Direktør stopper i Lars Larsens Groups sushikæde

 
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her