Nyheder
Jobs


Direktøren for Sportmaster siger opFredag den 20 januar 2023 kl. 10:59 af: Kristian Holgersen

Store forandringer i Sportmaster har fået direktøren til at sige stop. Han forlader dog først kæden ved årsskiftet.

Sportmasters adm. direktør gennem tre år - Andreas Holm - har valgt at sige sin stilling op, skriver han i et længere opslag på LinkedIn.

Sidste år overtog britiske Fraser Group ejerskabet af Sportmaster, som gennem længere tid har kæmpet med økonomien. Det medfører en række gennemgribende ændringer i hele den måde, forretningen drives på.

- Vi skal transformere Sportmaster fra et selvstændigt selskab med bestyrelse og direktion til et effektivt eksekverende landekontor. Dermed er der behov for en anden struktur, og for forandring i det nuværende ledelses-setup, skriver Andreas Holm på LinkedIn.

- Den forandring har jeg valgt at starte med at opsige min stilling som CEO med udgangen af 2023. Mit valg og min beslutning handler om at få den rigtige struktur og sikre, at de strategiske og operationelle snitflader er enkle og klare for alle, herunder vores mange samarbejdspartnere, skriver han.

De kommende måneder skal Andreas Holm være med til at implementere alle forandringerne i Sportmaster.

Fraser Group satser på større butikker på over 1000 m2, lavere priser og et udvidet sortiment. Ifølge Børsen er den samlede investering, der skal gøre kæden førende inden for sit område, på et trecifret millionbeløb.

Sportmaster har 67 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Sportmaster ansætter ny HR-chef
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her