Nyheder
Jobs


Detailkoncern klemmer sig ind på liste over mest attraktive arbejdspladser blandt unge


Foto: detailfolk.dk
Onsdag den 15 september 2021 kl. 09:58 af: Kristian Holgersen

En dagligvarekoncern er eneste repræsentant fra detailhandlen på top 20-liste over de mest attraktive arbejdspladser for unge akademikere.

Mange unge danskere, som er i begyndelsen af deres erhvervskarriere, har et godt øje til virksomheder oppe i den helt tunge liga.

Det viser en årlig undersøgelse fra Academic Work, som kortlægger de mest attraktive danske arbejdspladser i unge akademikeres øjne.

- I deres svar sagde young professionals (de unge respondenter, red.), at de ønskede at arbejde for store, kendte brands med en spændende fremtid og som anses for at være innovative, fremgår det af undersøgelsen.

Den mest attraktive virksomhed i undersøgelsen er da også en af de mest prominente i hele landet; nemlig Lego. På de næste pladser finder vi Novo Nordisk og Google. De behøver næppe den helt store introduktion.

I udkanten af de 20 mest attraktive arbejdsgivere finder vi Salling Group, som er den eneste repræsentant fra detailhandlen på listen. Sidste år var både Bestseller og Coop med som henholdsvis nummer 13 og 16, men de er begge to ude af top 20.


De mest attraktive arbejdsgivere

Listen bygger på de unges indtryk af virksomhedernes omdømme, succes, og deres ønske for at arbejde det pågældende sted.

01: Lego
02: Novo Nordisk
03: Google
04: Novozymes
05: Ørsted
06: Vestas
07: Leo Pharma
08: Nordisk Film
09: Lundbeck
10: Deloitte

11: Rambøll
12: Niras
13: Cowi
14: Maersk
15: Danfoss
16: Danmarks Radio
17: Salling Group
18: Tryg
19: Udenrigsministeriet
20: Forsvaret

1502 respondenter har deltaget i undersøgelsen fra Academic Work, som er lagt frem i rapporten Young Professional Attraction Index. Find den HER.


LÆS OGSÅ: Discountkæde skruer op for lønnen til de unge
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her