Nyheder
Jobs


Debutanter og gamle kendinge er blandt vinderne af E-handelsprisenFredag den 20 maj 2022 kl. 10:18 af: Kristian Holgersen

Folk fra dansk e-handel kunne endelig mødes til en rigtig fest, da E-handelsprisen hyldede de bedste i branchen torsdag aften.

Torsdag aften kunne folk fra den danske e-handelsbranche endelig samles igen til uddelingen af E-handelsprisen.

Efter nogle års pause, hvor hele arrangementet rykkede over på computerskærmen, deltog 800 gæster nemlig i fejringen på Clarion Hotel i København.

Der blev i alt uddelt 12 E-handelspriser til aftenens prisuddeling. Blandt vinderne var der tidligere prismodtagere, men der var også en del virksomheder, der for første gang kunne lade sig hylde af resten af branchen som prisvindere - eksempelvis virksomheden Freetrailer.

Aftenens helt store vinder blev Brødrene A&O Johansen, der snuppede hele tre priser - heriblandt Guldprisen, som gives til den virksomhed, som ifølge guldjuryen er den skarpeste virksomhed på tværs af alle kategorier.

- Der er sket en enorm udvikling de sidste år, hvor bredden indenfor dansk e-handel er blevet markant bredere og stærkere, siger Signe Trock Hilstrøm, som er formand for Bedste App-juryen og medlem guldjuryen, der uddeler Guldprisen:

- Hvor vi tidligere så, at nogle var gode til enkelte ting, så er der rigtig mange, som er rigtig dygtige til stort set alle områder af e-handel. Det hænger formentlig sammen med, at e-handel er kommet helt op på toppen af prioriteringslisterne hos også de store virksomheder, siger hun.


Vinderen af Guldprisen 2022

Brødrene A&O Johansen
- Årets Guldvinder har arbejdet med it siden det hed EDB, men i de sidste år er der for alvor blevet skruet op for digitaliseringen. Det skyldes ikke en forblændet kærlighed til robotter og kunstig intelligens, men en naturlig nysgerrighed på, hvordan digitale tiltag kan styrke forretningen og højne kundetilfredsheden.

De flotte resultater skyldes ikke mindst et imponerende arbejde med data, personalisering og AI, som blandt andet forudser købsmønstre og udpeger mersalgsmuligheder for medarbejderne.

Juryen fremhæver ligeledes vinderens omni-channel-løsning, som både kunder og medarbejdere har taget godt imod. Det samme gælder deres app, som binder de forskellige kanaler sammen, og som ifølge juryen er i international klasse.

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 100 mio. kr.
1: Freetrailer
2: Son of a Tailor
3: About Vintage

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 100 mio. kr.
1: Nemlig.com
2: Matas
3: SkatePro

Bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kr.
1: Visma Dinero
2: 24Slides
3: Shipmondo

Bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kr.
1: Brødrene A&O Johansen
2: Brdr. Dahl
3: Hørkram

Bedste e-handels App
1: Lunar
2: Brdr. A&O Johansen
3: Nemlig.com

Bedste omnichannel virksomhed
1: Brødrene A&O Johansen
2: Matas
3: HiFi Klubben

Bedste eksport case
1: Miito
2: Trendhim
3: SkatePro

Bedste nye e-handelsvirksomhed
1: Oscar Biludlejning
2: KOBAJ.com
3: BucketBloom

Bedste abonnementsløsning
1: UNLIMITED HOCKEY
2: Ejner Hessel
3: Matas

Bedste e-handelscase - webbureau og andre leverandører
1: Hesehus og Dinex
2: Vertica og EET
3: IMPACT og Carl Ras

Bedste e-handelsværktøj
1: Qarma
2: ELISA
3: Shipmondo

Kilde: Dansk Erhverv


LÆS OGSÅ: Så mange netbutikker oplever nu et fald i omsætningen

 
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her