Nyheder
Jobs


Dansk mærke lander aftale med fodboldklubben AC MilanMandag den 27 juni 2022 kl. 11:59 af: Kristian Holgersen

Den ene medstifter må knibe sig selv i armen efter en aftale med fodboldklubben AC Milan er kommet i hus.

Urmærket About Vintage har indgået en aftale med AC Milan om at blive klubbens officielle ur-partner.

Den italienske fodboldklub har både Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic i truppen og bliver anset som en af de mest traditionsrige klubber i Europa.

Som en del af aftalen skal About Vintage blandt andet designe et AC Milan-mesterskabsur.

- Det er helt vildt, og jeg måtte da knibe mig i armen, da vi underskrev aftalen. AC Milan er en af verdens største klubber, hvis historie taler for sig selv. Det er en gentlemanklub, som bare udstråler stil og elegance, siger Thomas Andersen i en pressemeddelelse. Han er medstifter og direktør i About Vintage.

I AC Milan er den danske chief revenue officer, Casper Stylsvig, glad for aftalen.

- De to brands deler et naturligt slægtskab med en fælles passion for tradition, stil og innovation. Vi er derfor stolte over at kunne tilbyde vores fans i hele verden et helt unikt produkt med en god historie bag,” siger den danske chef, siger han.

Mere vækst i Asien

Ambitionen for About Vinage er at accelerere væksten i eksisterende markeder og sætte nye nåle i landkortet.

Nøglen til fremtidig vækst ligger blandt andet på det asiatiske marked, hvor AC Milan er en stærk tilstedeværelse og dermed skal være med til at booste salget.

- Vi har ambitiøse vækstmål og samarbejdet med AC Milan vil uden tvivl medvirke til at skabe langt større globalt kendskab til vores brand. AC Milan har 500 mio. fans verden over, som vi nu får direkte adgang til, siger Thomas Andersen.

Langt størstedelen af omsætningen i About Vintage kommer fra egne salgskanaler på nettet, men virksomheden har også butikker i København og sydkoreanske Seoul.

Med en ny investor i ryggen, Brygge Partners, som kom med ombord sidste år, er det planen at åbne endnu flere fysiske butikker rundt om i verden.

About Vintage er grundlagt i 2015 i København af Sebastian Skov og Thomas Andersen. I dag beskæftiger virksomheden cirka 30 fuldtidsansatte.

LÆS OGSÅ: Enorm influencer slår pjalterne sammen med dansk brillemærke
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her