Nyheder
Jobs


Dansk golfkæde kommer på nye hænder


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 9 juli 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En svensk kapitalfond sidder nu på langt størstedelen af aktierne i dansk golfkæde, som oplever kraftig salgsvækst.

Butikskæden Golf Experten er kommet på svenske hænder i form af kapitalfonden Röko, som nu sidder på 80 procent af aktierne.

De resterende 20 procent ligger stadig hos stifter og direktør Kim Johansen, marketingchef Kim D. Jacobsen og og bestyrelsesformand Michael Christiansen. Parterne har besluttet at holde handlens pris for dem selv.

Golf Experten har været på markedet siden 1993 og råder i dag over otte butikker. Gennem de seneste år har der været en kraftig vækst i salget, og på grund af den stigende interesse for sportsgrenen, så ser kæden lyst på fremtiden.

- Igennem nogle måneder har Golf Experten søgt en stærk samarbejdspartner, som med erfaringer, knowhow og midler kan hjælpe Golf Experten mod nye ambitiøse mål, skriver Golf Experten i en pressemeddelelse.

- Den nye hovedaktionær er Röko, som i forvejen har ejerskab i andre virksomheder i Skandinavien – herunder også omnichannel-forretninger som Golf Experten, og er derfor et godt match til den fortsatte rejse, skriver kæden.

Röko har ingen planer om at ændre den daglige drift, så handlen får umiddelbart ingen konsekvenser for hverken ansatte, leverandører eller øvrige samarbejdspartnere.

LÆS OGSÅ: Sportmaster snubler på vej ud af økonomisk krise: Taber millioner
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her