Nyheder
Jobs


Byggekæde går videre med satsning på døgnåbne butikker


Foto: STARK
Onsdag den 22 marts 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Gode erfaringer med at holde åbent hele døgnet alle ugens dage får byggekæde til at rulle konceptet ud et sted mere.

Døgnkiosker og døgnåbne apoteker er faste indslag i detailhandlen.

I byggekæden Stark kan de også se fidusen i at holde åbent, mens næsten alle andre sover.

Fra mandag den 27. marts begynder Stark-butikken i Aalborg således at gå over til en meget enkel plan, når det gælder åbningstider for de professionelle kunder: Døgnåbent alle ugens dage.

Som det er nu, skal håndværkere være på pletten mellem klokken seks om morgenen og fem om eftermiddagen, hvis de skal købe materialer eller udstyr i Stark Aalborg.

- Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. Noget af det vigtigste for vores professionelle håndværkerkunder er at holde gang i deres byggeprojekter. Ved at holde åbent 24-7 kan vi sørge for, at håndværkerne aldrig behøver at gå i stå, siger trælastdirektør i Stark Aalborg, Jakob Glintborg.

I København har Stark allerede en butik, som holder døgnåbent for håndværkere, og der har vist sig at være efterspørgsel på at købe ind på skæve tidspunkter.

- Det giver noget fleksibilitet, hvis man for eksempel skal overholde tidsfrister, mangler nogle afgørende byggematerialer på skæve tidspunkter eller bare gerne vil i gang før myldretidstrafikken, siger Jakob Glintborg.

LÆS OGSÅ: Byggemarkedskæde overtager butik fra konkurrenten
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her