Nyheder
Jobs


Butikker over hele landet skifter navn efter opkøb


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 19 september 2023 kl. 09:59 - Kilde: BT

En milliardhandel sender Telia Danmark på nye hænder, og det påvirker den tilhørende butikskæde.

Energi- og telekoncernen Norlys har skrevet under på at købe den danske del af Telia for 6,25 milliarder kroner. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Med i handlen er blandt andet 1,9 millioner kundeforhold, halvdelen af Danmarks største mobilnet og en landsdækkende kæde bestående af godt 30 butikker.

Til BT fortæller Ulf Lund, direktør med ansvar for stakeholder relations i Norlys, at der er ændringer på vej i Telia-butikkerne.

- Alle Telia-butikker kommer til at skifte navn til Norlys. I de butikker vil man kunne købe en bred palette af det, Norlys tilbyder: Teleprodukter, telefoner, tv og streaming, ladestandere, energiaftaler osv. Det er en del af strategien, siger han til avisen.

Handlen skal først godkendes af repræsentantskabet i Norlys og siden af konkurrencemyndighederne, før den kan føres ud i livet.

- Vi har de seneste måneder været gennem en god og grundig due diligence-proces sammen med Telia Company, hvor vores fokus i høj grad har været at sikre den videre drift af Telia Danmark - også efter båndene til moderselskabet forsvinder, siger Niels Duedahl, adm. direktør i Norlys, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Detaildirektør i Telenor rykker videre til Dagrofa


Link til artikel på BT

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her