Nyheder
Jobs


Berygtede hackere sætter dansk detailkæmpe på angrebsliste


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 5 april 2022 kl. 11:02 - Kilde: Børsen

Beslutningen om at holde mere end 250 butikker åbne i Rusland har gjort dansk virksomhed til et mål for berygtet hackernetværk.

Rigtig mange virksomheder forlader i øjeblikket det russiske marked på grund af krigen i Ukraine. Men ikke alle.

Den danske skovirksomhed Ecco holder stadig sine mange butikker i Rusland åbne, og det er blevet bemærket af det internationale hackernetværk Anonymous, skriver Børsen.

Ecco er havnet på en liste over potentielle mål for hackerne sammen med 57 andre virksomheder, som med Anonymous’ ord “driver blodige forretninger.”

- Fordi man står på en målliste, er det derfor ikke ensbetydende med, at man bliver ramt af et cyberangreb. Men det tilfører noget risiko til en situation, som i forvejen er svær at forudsige noget om, siger Mark Fiedel til Børsen. Han er chef for Center for Cybersikkerhed.

Tidligere har Ecco udsendt en pressemeddelelse, hvor virksomheden udtrykker “dyb beklagelse” over udviklingen i Ukraine, som blev invaderet af russiske styrker den 24. februar. Samtidig fremhæver Ecco, at også russiske familier har det svært i øjeblikket.

- Vores medarbejdere vil altid være første prioritet for Ecco, fremgår det af pressemeddelelsn.
Ecco er til stede på 89 markeder verden over og har i skrivende stund omkring 2.200 butikker og mere end 14.000 forhandlere.

LÆS OGSÅ: Ecco skifter topchef midt i en presset periode


Link til artikel på Børsen

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her