Nyheder
Jobs


Amerikansk investeringsfond køber 16 supermarkeder for stort beløbTorsdag den 4 august 2022 kl. 12:02 af: Kristian Holgersen

Gennem en større ejendomshandel sætter investeringsfond sig på en række danske dagligvarebutikker. - Vi er begejstrede, lyder reaktionen.

Den amerikanske investeringsfond W. P. Carey har netop været på opkøbsjagt i Danmark.

For en samlet sum på 476 millioner kroner har W. P. Carey overtaget ejerskabet af 16 nyrenoverede dagligvarebutikker fra Coop, hvoraf de fleste hører under Coop 365discount.

Det skriver EDC International Poul Erik Bech, som har været rådgiver for W. P. Carey, i en pressemeddelelse.

Handlen er indgået som sale & leaseback-aftale, så Coop fortsætter med at drive forretning i bygningerne som lejere.

- Vi er begejstrede for endnu en gang at samarbejde med W. P. Carey. Denne aftale demonstrerer den tillid, de har til vores forretningsmodel, og vil hjælpe med at facilitere vores nationale ekspansionsstrategi, siger Flemming Møller Hansen, ejendomsdirektør i Coop Danmark.

W. P. Carey har desuden forpligtet sig til at købe yderligere syv butikker inden udgangen af 2022. Først skal renoveringerne dog først være i mål.

- Vi er glade for at udbygge vores partnerskab med Coop og tilføje 16 ejendomme af høj kvalitet til vores portefølje. Coop er en etableret aktør, der har oplevet en voldsom vækst i takt med, at dagligvaresektoren i Danmark er vokset, siger Karolis Adlis, Executive Director hos W. P. Carey.

LÆS OGSÅ: Opkøb: Svensk koncern styrker tilstedeværelsen i Danmark
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her