Nyheder
Jobs


Ambitiøs møbelforretning er gået konkursTorsdag den 12 maj 2022 kl. 10:10 - Kilde: Detailwatch

En rekonstruktion kunne ikke redde ambitiøs møbelbutik, som nu er gået konkurs. Men stumperne bliver samlet op af kræfter udefra.

Møbelbutikken Moodings, som har drevet sine forretninger på nettet, er taget under konkursbehandling. Det fremgår af cvr-registeret.

Medstifter og direktør for Moodings, Alexander Thygesen, har ved flere lejligheder talt om stigende omsætning og internationale ambitioner, selvom forretningen havde svært ved at løbe rundt økonomisk.

Til Detailwatch fortæller konkursboets kurator, Albert Juul Digens, at en af markedet større spillere har overtaget rettighederne til netbutikken og Moodings varelager. Han vil ikke afsløre, hvem der er tale om.

I årsregnskaberne har Moodings ApS alligevel døjet med en række underskud - senest på 2,6 millioner kroner i 2020. Det kaldte ledelsen for utilfredsstillende.

- Selskabet flyttede sine lager- og logistikfaciliteter for at kunne håndtere en hastigt stigende efterspørgsel. Dette har resulteret i en periode med lavere omsætning end forventet, samt højere udgifter relateret til flytning og integration, fremgår det af årsrapporten for 2020.

- Desuden har selskabets omsætning været negativt påvirket af svigtende leveringsdygtighed fra vigtige leverandører, fremgår det af rapporten.

LÆS OGSÅ: Hurtigt voksende møbelkæde er gået konkurs 


Link til artikel på Detailwatch

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her