Nyheder
Jobs


Voldsomt røveri i stormagasin ender med anholdelse


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 7 december 2018 kl. 09:27 - Kilde: Ekstra Bladet

Politiet har anholdt en mand på 36 år, som man mener står bag et større røveri i et stormagasin i København. Tyvene stak af på cykler.

Den eksklusive urforretning Bucherer i Illum på Strøget i København blev torsdag udsat for et væbnet røveri, hvor flere Rolexure blev stjålet.

Politiet satte gang i en større menneskejagt, og nu har man anholdt en 36-årig mand, som vil blive fremstilet i grundlovsforhør i dag, oplyser Politiet til Ekstra Bladet.

Politiet leder stadig efter de resterende gerningsmænd, som man mener stak af på cykler.

Smadrede glasmontre

Kort før klokken 17 torsdag trængte flere maskerede gerningsmænd ind i stormagasinet Illum. Mens én person truede personalet med en pistol, hamrede to andre løs på en glasmontre med en hammer for at få fat i de dyrebare Rolexure.

Politiet mener, at der kan være op til fire gerningsmænd.

- Det er i den grove ende af røveriskalaen, fordi de er flere om det, det virker planlagt, der er en person, som truer med en pistol, og det foregår ret voldsomt med at slå løs på montrene for at smadre dem. De går målrettet efter de her dyre ure, og der kan have været flere end to, siger Bjarke Madsen, efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Trafikken blev påvirket

Røveriet endte også med at påvirke S-togstrafikken og metroen, der ikke stoppede ved Nørreport og Kongens Nytorv, mens politiet fik overblik over situationen. 

Samme guldsmed blev for et år siden røvet. I den forbindelse slap røverne afsted med ure til en værdi af 6 millioner kroner. 

LÆS OGSÅ: Billeder frigivet: Røvere stormer ind i Illum med gaspistol


Link til artikel på Ekstra Bladet

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her