Nyheder
Jobs


Verdenskendt mærke lukker 119 butikkerFredag den 17 januar 2020 kl. 11:23 af: Kristian Holgersen

Udviklingen har gjort det nødvendigt at lukke alle butikker i Europa og USA, lyder meldingen fra en stor producent af high-end lyd og høretelefoner.

En af de kendte producenter af høretelefoner - Bose - har besluttet at lukke alle sine 119 butikker i Nordamerika, Europa, Japan og Australien over de kommende måneder.

Som det ofte er tilfældet i disse tider, så bliver forbrugernes hang til at handle mere på nettet lagt frem som den afgørende årsag. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Bose.

- Oprindeligt gav vores fysiske butikker folk mulighed for at opleve, teste og tale med os om vores produkter, siger Colette Burke. Hun er vicepræsident for Global Sales i Bose.

Men nu er tiden en anden. Kunderne efterspørger ikke længere i samme grad butiksoplevelser, og det vælger ledelsen i Bose at reagere på.

- Beslutningen er stadig hård at tage, fordi den påvirker vores fantastiske medarbejdere ude i butikkerne, der gør os stolte hver eneste dag, siger Colette Burke.

Stormløbet mod netbutikkerne er dog ikke lige stærkt på alle markeder, og Bose fortsætter med at have fysiske butikker flere steder i verden. Det gælder især på det kinesiske marked, hvor der er omkring 130 butikker, og i Mellemøsten.

Bose har ingen konceptbutikker i Danmark. Men produkterne er på hylderne hos en lang række forhandlere - herunder Elgiganten.

LÆS OGSÅ: Hårdt ramt kæde lukker butikker og skal have ny direktør
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her