Nyheder
Jobs


Usædvanligt prisskilt i Meny går nettet rundt


Foto: detailfolk.dk
Mandag den 16 marts 2020 kl. 09:17 af: Kristian Holgersen

Kæmpe efterspørgsel på håndsprit har fået købmand i Meny til at sætte et skilt op med to ret forskellige priser. Se det her.

Rigtig mange danskere forsøger at støve håndsprit op i disse dage.

Det har fået Rasmus Vejbæk-Zerr - Meny-købmand og sommelier i Hellerup - til at sætte et noget usædvanligt prisskilt op i butikken.

En flaske af de gyldne dråber koster 40 kroner. Men hvis en kunde har tænkt sig at fylde kurven op, bliver det for alvor dyrt. Ved køb af mere end én flaske håndsprit er prisen 1.000 kroner pr. styk.

- Vores nye prisstrategi på håndsprit betyder, at vi næsten havde til hele dagen. Men det er jo Hellerup, så jeg skal ikke afvise, der er enkelte som har købt to, skriver Rasmus Vejbæk-Zerr i et opslag på Facebook, som er blevet delt vidt og bredt af både private og flere større medier.

Indtil videre ser kunder og internetbrugere ud til at vise forståelse for beslutningen. Rasmus Vejbæk-Zerr har i hvert fald ikke fået særligt mange negative kommentarer under sit opslag.

- Jeg prøver at skabe lidt opmærksomhed og få folk til at stoppe op, og det virker virkelig. Folk tænker sig om. De andre dage var det væk på få minutter, men i går havde vi håndsprit til kunderne i seks timer, siger han til Ekstra Bladet.

 

LÆS OGSÅ: Manipulerede billeder sender Fakta ud i vinter-shitstorm
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her