Nyheder
Jobs


Tabsplaget storbykæde har bedre tider i sigte


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 3 december 2019 kl. 10:10 af: Kristian Holgersen

For fjerde år i træk indkasserer kendt bagerkæde et millionunderskud. En ny strategi og effektiviseringer styrker troen på fremtiden

Bagerkæden Emmerys har ofte haft svært ved at få økonomien til at slå til, og i det seneste årsregnskab bliver det heller ikke til sorte tal på bundlinjen.

Gennem regnskabsåret 2018/19 tabte Emmerys, der har 30 butikker i København og Aarhus, næsten 10 millioner kroner. Dermed fortsætter stimen af underskud, som går tilbage til 2015/16.

Men alt er ikke skidt. I forhold til sidste år er underskuddet næsten halveret, og driften nærmer sig nullet med et minus på 2,5 millioner.

En indsats for at effektivisere arbejdsgangen på hovedkontoret, i produktionen og i butikkerne er begyndt at slå igennem. Det forklarer ledelsen i årsrapporten, hvor arbejdet med ny strategi også bliver nævnt.

- I det forgangne år er en ny strategi blevet udarbejdet og er under implementering. Hovedområderne i den nye strategi er fokus på kvalitet, smag, service samt bæredygtighed, skriver ledelsen og fortsætter:

- Strategien skal sikre en mere ensartet kvalitet på tværs af alle kædens butikker samt øget kundetrafik. Strategien forventes fuld implementeret i løbet efteråret 2019.

I det nuværende regnskabsår forventer Emmerys et positivt resultat.

LÆS OGSÅ: Bemærkelsesværdig udvikling i antallet af bagerbutikker
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her