Nyheder
Jobs


Underskuddet stikker af for kendt designhusTorsdag den 19 marts 2020 kl. 11:25 af: Kristian Holgersen

Efter et par år med moderate tab må eksklusivt designhus tage imod en økonomisk lussing. - Klart utilfredsstillende, mener ledelsen.

Designhuset Paustian - som har tre større butikker herhjemme - må notere en markant tilbagegang i årsregnskabet for 2018/19.

Det seneste overskud ligger efterhånden en del år tilbage, men ofte har tabene været i den mere moderate afdeling. Bare ikke denne gang, hvor bundlinjen viser et minus på næsten 20 millioner kroner.

Året forinden var underskuddet på 1,4 millioner.

- [Resultatet, red] er klart utilfredsstillende, men skal bedømmes ud fra de meget betydelige omkostninger, der er afholdt i brandudvikling, digitalisering og ikke mindst udvikling af nye produkter, skriver ledelsen i årsrapporten.

Paustian har brugt regnskabsåret på at skrue op for marketingindsatsen, og det har været med øge kendskabet til brandet og trafikken i salgskanalerne, lyder ledelsens vurdering i årsrapporten.

- Det er på ovennævnte baggrund ledelsens opfattelse, at der med de store investeringer er skabt en revitaliseret baggrund for øget positionering i et marked, der på trods af en fortsat konkurrencepræget udvikling kan skabe grundlaget for fremtidig lønsom vækst, skriver ledelsen.

Paustian blev grundlagt i 1964. Virksomheden producerer og sælger møbler, lamper og andet design gennem eksterne forhandlere og egne butikker.

LÆS OGSÅ: Dansk fusion af møbelkæder bliver udsat
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her