Nyheder
Jobs


Afvikling sår tvivl om fremtiden for presset butikskæde


Foto: detailfolk.dk
Onsdag den 19 juni 2019 kl. 09:21 - Kilde: Finans

Efter en økonomisk mavepuster står Inspiration-kædens afløser nu over for en afvikling. Men direktøren afviser at lukke ned.

Koncernen 3C Retail lægger op til at gøre noget ved den økonomisk trængte isenkræmmerkæde Værsgo, som har butikker over hele landet.

- Datterselskabet Værsgo A/S forventes afviklet ved udgangen af 2019. Derfor bliver resultatet for selskabet opført under ophørte aktiviteter, fremgår det af koncernens seneste årsrapport.

Men en afvikling betyder ikke, at Værsgo lukker og slukker. Det skriver Søren Ibsen i et skriftligt svar til Finans. Han er administrerende direktør i Værsgo.

- Det er planen at fortsætte Værsgo, men med henvisning til både vores og andres resultater kan vi se, at markedet i den grad kalder på en konsolidering, og derfor kigger vi naturligvis på muligheder for strategiske partnerskaber, samarbejde med andre aktører eller lignende, skriver han.

- Værsgo er således alene benævnt under ophørende aktiviteter for at forberede ovenstående, skriver han i en mail, fortsætter han.

I kølvandet på den afviste fusion af Imerco og Inspiration i 2017, kunne 3C Retail åbne en ny kæde under navnet Værsgo.

Men indtil videre har det ikke været en indbringende forretning. Da Værsgo for nylig fremlagde sit første årsregnskab lød tabet på 46,5 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Kæde af tidligere Inspiration-butikker taber millioner


Link til artikel på Finans

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her