Nyheder
Jobs


Top-Toy-profil lander ny topstilling i presset koncern


Foto: Meyers Bageri
Torsdag den 11 april 2019 kl. 09:27 af: Kristian Holgersen

Han har tidligere kørt nethandlen for både Irma og Top-Toy. Nu venter et lederjob i en koncern, der har tabt penge i flere år.

Gennem nogle år var Jesper Lykke Wacherhausen ansvarlig for nethandlen i legetøjskoncernen Top-Toy, der gik konkurs lige før årsskiftet.

Nu fortsætter han karrieren i Løgismose Meyers, hvor han bliver direktør med forretningsudvikling og den digitale strategi i Meyers Bageri som område.

- Jeg har gået under radaren i nogen tid, skriver Jesper Lykke Wacherhausen i et opslag på LinkedIn.

- I dag er jeg glad for at kunne fortælle, at jeg i starten af året blev enig med Jesper Uggerhøj (adm. direktør, red) om at blive en del af det fantastiske hold i Løgismose Meyers fra april og frem.

- Det er en fantastisk virksomhed med mange spændende muligheder, særligt på det digitale område, hvor vi kun lige har nået kravlestadiet, fortsætter han.

Før tiden i Top-Toy var Jesper Lykke Wacherhausen blandt andet ansvarlig for dagligvarekæden Irmas netbutik og senere lanceringen af det fælles netsupermarked Coop.dk Mad. I de år var Jesper Uggerhøj direktør i Irma.

Siden fusionen har Løgismose Meyers haft svært ved at få økonomien til at løbe rundt, og det har betydet flere udskiftninger i ledelsen. Siden 2014 har der været tre topchefer og fire bestyrelsesformænd.

Løgismose Meyers står for et væld af aktiviteter som restaurations- og kantinedrift, levering af mejeriprodukter til Netto, en bagerkæde og to større københavnske butikker.

LÆS OGSÅ: Løgismose Meyers snupper topchef fra dansk gigant
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her