Nyheder
Jobs


Tobaksgigant åbner butik i lokalerne fra ikonisk caféTirsdag den 3 december 2019 kl. 11:16 af: Kristian Holgersen

Sidste år åbnede tobaksgigant sin første danske butik. Nu bliver satsningen taget et skridt videre med flytningen til en kendt adresse.

Der bliver pustet nyt liv i de lokaler, hvor landets første café i parisisk stil, Café Sommersko, havde hjemme i mere end 40 år.

Indflytteren er specialbutikken Heat & Brew, som tobaksgiganten Philip Morris Danmark introducerede for københavnerne allerede sidste år.

De nye lokaler giver konceptet dobbelt så mange kvadratmeter at boltre sig på, fremgår det af en pressemeddelelse fra Philip Morris, der står bag de kendte mærker Marlboro, L&M, Chesterfield og Skjold.

Men butikken har ikke cigaretter på hylderne. Kunderne bliver i stedet tilbudt et røgfrit produkt kaldet IQOS.

- I Philip Morris er vores mål at få alle voksne rygere, der ellers ville fortsætte med at ryge cigaretter, flyttet over til mindre skadelige produkter. Vi er godt på vej, og derfor udvider vi nu vores første fysiske butik i Danmark til endnu større lokaler, siger Janus Rasmussen. Han er administrerende direktør i Philip Morris Danmark.

Med IQOS bliver tobakken ikke brændt af, men blot opvarmet. Det skulle begrænse niveauet af skadelige stoffer markant, skriver Philip Morris.

Café Sommersko lukkede i 2017. Den daværende indehaver, Bahram Sari Beliverdi, fik tidligere på året en fængselsdom i en sag om bedrageri. Han ankede dommen.

LÆS OGSÅ: Modevirksomhed åbner sin første butik: Flere kan være på vej
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her