Nyheder
Jobs


To detailprofiler modtager priser for deres økonomiske evnerTorsdag den 27 maj 2021 kl. 10:51 af: Kristian Holgersen

Prisen som Årets CFO lander hos en profil fra Pandora, mens et talent fra en af dagligvarekoncernerne kan kalde sig Årets Rising Star.

50-årige Anders Boyer - som til daglig holder styr på finanserne i Pandora - kan nu smykke sig med prisen Årets CFO 2021.

Det er konsulent- og revisionshuset PwC, som får niende gang sender anerkendelse afsted mod en CFO, der har gjort en ekstra god indsats på sit felt.

Årets vinder har været hos Pandora siden 2018 og stod blandt andet i spidsen for smykkevirksomhedens store genoprejsningsplan, Programme NOW, mens han også har påtaget sig rollen som joint interim CEO.

- Anders Boyer hædres for sin stærke forretningsforståelse, sine markedskommunikative evner kombineret med eminente kompetencer i relation til økonomi, hvor han har stor erfaring inden for de fleste discipliner, lyder nogle af de rosende ord fra juryen.

Programme NOW blev iværksat efter et skuffende 2018, hvor Pandora var begyndt at træde vande efter flere års vækst. Målet var at sænke omkostningerne markant og på den måde finde ressourcer til investeringer, der skulle styrke salget og tilføre brandet ny energi.

- Ser er i dag en langt større sikkerhed omkring Pandora, virksomhedens strategi og kommunikation til markedet, hvilket også har kunnet aflæses i det senest års meget flotte stigning i aktiekursen for Pandora, udtaler juryen.

Ungt talent er en Rising Star

PwC har også haft blik for de lidt yngre talenter på det økonomiske område, og i den forbindelse har 33-årige Jonas Hald Johansen fra Coop modtaget prisen som Årets Rising Star 2021.

Jonas Hald Johansen har titel af Vice President of Group Finance og står til daglig med ansvaret for en afdeling på 40 ansatte. Juryen roser ham især for stærke finansielle kompetencer, men kommunikation er også en af hans stærke sider.

- Jonas Hald Johansen har udvist særdeles gode resultater med talentudvikling ved hjælp af sin ledelsesstrategi: ”recruit, grow, flow.”

- Han har i forbindelse med sine ledelsesroller demonstreret stærke kommunikationsevner, hvor han har formået at styre kommunikationen på tværs af alle lag i organisationen og har med sine bare 33 år potentiale til at blive næste generation af CFO’er, udtaler juryen.

Ud over Jonas Hald Johansen blev også Anette Halmind, Director for Strategic Finance i Novo Nordisk A/S kåret som Årets Rising Star.

LÆS OGSÅ: Konstitueret kædedirektør i Dagrofa forlader detailbranchen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her