Nyheder
Jobs


Tidligere konkurskæde skal nu være landets største


Foto: detailfolk.dk
Fredag den 28 juni 2019 kl. 09:10 - Kilde: Børsen

Den nye ejer af Domino’s forventer at åbne omkring 120 restauranter herjemme. - Men forhåbentligt går det endnu bedre, siger landechef.

Efter en konkurs tidligere på året er Domino’s Pizza nu tilbage i Danmark.

Den nye ejer, australske Domino’s Pizza Enterprises, har netop åbnet sin første restaurant i Roskilde. Men mange flere er på vej, skriver Børsen.

Forventningerne går på at have omkring 120 restauranter i Danamrk inden for de næste ti til 15 år.

- Vi har en fornemmelse af, hvad vi kan opnå, men forhåbentligt går det endnu bedre, og så kan det være, at vi måske ender med at åbne endnu flere restauranter, siger Andrew Rennie til Børsen. Han er europæisk landechef hos Domino's Pizza Enterprises.

Lykkedes det at åbne 120 restauranter, så er det nok til at blive størst på markedet for fastfood herhjemme. Til sammenligning McDonald’s 89 restauranter, mens yderligere 20 skulle være på vej i de kommende år, fremgår det af årsrapporten for 2018.

Ekspert: Kræver nyt koncept

I forbindelse med konkursen måtte konceptet bag Domino's Pizza stå model til en del kritik. 

- Der er altid plads til kæder med det rette produkt og god kvalitet, sagde Henrik Byager til BT tidligere på året. Han er ekspert i kommunikation og branding.

- De har den fordel, at de kan markedsføre mere massivt end de små kæder eller enkelte restauranter. Men hvis Domino's skal genopstå i en eller anden form, kræver det et nyt koncept og pizzaer af højere kvalitet, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Populær pizzakæde vil udvide til disse otte byer


Link til artikel på Børsen

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her