Nyheder
Jobs


Teleselskab lukker flere butikker: Et nyt detailkoncept er på vej


Foto: detailfolk.dk
Tirsdag den 30 juni 2020 kl. 12:00 af: Kristian Holgersen

En række af landets Telenor-butikker lukker. I stedet vil selskabet fokusere på nye og mere effektive detailkoncepter, lyder forklaringen.

Telenor lukker 13 af sine butikker rundt om i landet. Det skriver teleselskabet i en pressemeddelelse, hvor en ny strategi på detailområdet bliver lagt frem.

En ændring af forbrugernes adfærd har fået Telenor til at investere i nye digitale platforme og nye butikskoncepter - herunder såkaldte box format-butikker, som bliver lanceret senere på året.

- Vi følger kundernes trafikmønstre tæt, så vi har en stærk tilstedeværelse på de steder og platforme, hvor kunderne er. Vi ser, at kunderne i stigende grad rykker mod vores digitale kanaler, og over mod vores salgskanaler i storcentre og multistores, og det er bevægelser, vi naturligvis også må følge,siger Tor-Arne Fosser. Han er markedsdirektør for privat i Telenor.

- Under Corona er vi blevet yderligere bekræftet i behovet for et diversificeret kanalmix, og vi kan se, at flere danskere fastholder de ændrede adfærdsmønster og søger online, og derfor har vi valgt at investere i nye salgskanaler, digitale platforme og nye beliggenheder, mens vi på samme tid lukker 13 af vores butikker, siger han.

Mindre butikker

Som et led i investeringerne i nye butiksformater åbner Telenor snart den første box format-butik. Den har fået plads på Ros Torv i Roskilde - og lignede butikskoncepter vil følge i løbet af 2020 og 2021.

- Det nye ’box format’ er vores bud på en fremtidig retail-løsning, hvor Telenor leverer et bredere produktsortiment og ønsker at give kunderne en bedre kundeoplevelse, siger Tor-Arne Fosser og fortsætter:

- Det sker blot på færre kvadratmeter, hvilket øger vores muligheder for mere centrale placeringer og øger tilgængeligheden for de af Telenors 1,6 millioner danske kunder, der fortsat ønsker personlig betjening i en butik.

Udover de nye box format-butikker har Telenor fortsat en fysisk tilstedeværelse med 39 butikker, mens der tidligere er indgået salgsaftaler med både Elgiganten og Power.

Telenor opsiger 59 medarbejdere i forbindelse med butikslukningerne.

LÆS OGSÅ: Chokolademager lukker flere små butikker - satser på de større
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her