Nyheder
Jobs


Svensk kæde vil fordoble antallet af varehuse i DanmarkTirsdag den 11 juni 2019 kl. 08:20 af: Kristian Holgersen

Der er plads til mange flere knappenåle i danmarkskortet, vurderer svensk detailkæde. Forberedelserne er allerede i gang.

Den svenske varehuskæde Biltema har en offensiv i støbeskeen, fortæller Jacob Borring Møller, der er administrerende direktør i den danske del af forretningen.

Lige nu er to varehuse ved at blive opført. De vil sende det samlede antal op på 13, men der er endnu flere på vej.

- Vi har lige leveret det bedste resultat i Danmark nogensinde, så det er klart, at vi er glade, når vi kan se frem til dobbelt så mange varehuse i Danmark i de kommende år, siger Jacob Borring Møller i en pressemeddelelse.

Biltema har 140 varehuse i Norden. Ifølge planen kommer der til at åbne yderligere 50 gennem de næste fem år.

Forberedelser er i gang

For at kunne gennemføre en fordobling af butikker på det danske marked, har Biltema taget første spadestik til et nyt kæmpelager i Halmstad.

Det skal levere varer til alle varehuse i Skandinavien.

- Det nye lager bliver 85.000 kvadratmeter, og med det vil vi samlet have et lagerområde på over 350.000 kvadratmeter, siger Bjarne Sandberg, administrerende direktør med Biltema Logistics.

- I byggeriet har vi sørget for at være så miljøvenlige som muligt, hvilket både ses i valg af byggemateriale og fremover kan det også ses i den måde, vi transporterer varer på, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Power-varehus sælger for millioner på åbningsdagen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her