Nyheder
Jobs


Succesfuld forretning flytter ind i kæmpe Dagrofa-ejendomOnsdag den 12 februar 2020 kl. 09:15 af: Kristian Holgersen

Det hele startede i en gammel grønthandler tilbage i 1990’erne - men nu flytter et dansk onlinevarehus til en kæmpe ejendom.

Kvadratmeterne er for alvor ved at slippe op for onlinevarehuset Computersalg.dk, som derfor flytter fra lokalerne i Borup på Midtsjælland.

De har i stedet fundet masser af ekstra plads i en Ringsted-ejendom, hvor dagligvarekoncernen Dagrofa tidligere har haft kontor og lager fordelt på over 11.500 m2.

Computersalg.dk startede op helt tilbage i 1996. Dengang var der tale om en mindre computerbutik, som hørte hjemme i en gammel grønthandler. I dag består forretningen af en netbutik med 1,4 millioner varer og en fysisk “megastore.”

- Vi er simpelthen ved at løbe tør for plads i vores nuværende lokaler i Borup, selvom vi de senere år løbende har udvidet, siger Kim Rand i en pressemeddelelse. Han er stifter og administrerende direktør for Computersalg.dk.

- Vores åbning af webshops til Sverige og Norge - og Finland senere i år - kombineret med en udvidelse af vores sortiment har gjort udslaget, fortsætter han.

Forventer større vækst

I år forventer Computersalg at kunne fremvise en omsætning på 700 millioner kroner, når nøgletallene for regnskabsåret 2019/20 bliver lagt frem.

Det ville være endnu et markant skridt i den rigtige retning for toplinjen, der i 2018/19 lød på godt 560 millioner kroner.

- Vi forventer at fortsætte vores vilde vækst med 20-30 procent om året, siger Kim Rand. Han mener, at de nye lokaler kommer til at bidrage positivt til udviklingen.

- Vi indretter serviceafdeling og showroom, renoverer alle kontorer og mødelokaler og bygger lageret om, så det passer til vores flow og 65 medarbejdere, som hele tiden bliver til flere, siger Kim Rand.

Mægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vest- og Sydsjælland stod for handlen.

LÆS OGSÅ: Hårdt prøvet elektronikkæde presser egenkapitalen op i plus
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her