Nyheder
Jobs


Stort anlagt satsning i Field’s er gået konkursFredag den 26 juni 2020 kl. 11:43 af: Kristian Holgersen

Det skulle være med til at gøre Field’s til “landets foretrukne oplevelsesdestination.” Men coronakrisen kom i vejen.

En af de mere markante underholdningstilbud i Field’s - den store trampolinpark Bounce - er gået konkurs.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Konkursen gælder for alle fire afdelinger i Skandinavien og rammer efter et markant fald i antallet af besøgende. Ifølge bestyrelsen er coronakrisen den altafgørende årsag.

Coronakrisen anses for at have en negativ påvirkning på hele den samlede industri, og det er ikke til at  forudsige, hvornår den ender, lyder det fra bestyrelsen, der på den baggrund har vurderet, at forretningens grundlag er "markant forringet."

- En grundlæggende velfungerende forretning - som viste positive tal i 2019 og begyndelsen af 2020 - er blevet tvunget i knæ af COVID-19. Desværre er vi nået enden af vejen efter flere måneders intensiv indsats for at redde virksomheden, siger Pernilla Isaksson. Hun er adm. direktør for Bounce.

Et oplevelsescenter

Bounce åbnede i Field’s på Amager tilbage i oktober 2018.

Den enorme trampolinpark på 3700 m2 var en del af satsningen på oplevelser, som mange shoppingcentre i disse år kaster investeringer efter.

- Field’s vil være Danmarks foretrukne oplevelsesdestination for familier, sagde center manager Thomas Thomsen i sommeren 2018.

- Med åbningen af Bounce kan der ikke længere være tvivl om, at vi går forrest, når det kommer til unikke oplevelser i et shoppingcenter, fortsætter han.

I alt rammer konkursen i omegnen af 150 medarbejdere. Da Bounce åbnede i FIeld’s, blev der afholdt et større jobevent, hvor der blev søgt efter 60 medarbejdere.

LÆS OGSÅ: Flere nyheder åbner i Field's: Vi kniber os stadig i armen
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her