Nyheder
Jobs


Søstrene Grene: Netbutik er stadig en mulighed


Foto: Søstrene Grene
Onsdag den 5 december 2018 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

Topchefen holder døren åben for nethandel - men de fysiske butikker fortsætter med at være rygraden i Søstrene Grene mange år endnu.

Idéen om at åbne en netbutik er ikke kastet endegyldigt over bord hos Søstrene Grene.

Sådan lyder meldingen fra topchef Mikkel Grene. I november bragte vi på detailfolk.dk ellers en artikel på baggrund af et norsk interview, hvor afvisningen endte med at fremstå mere kategorisk.

- Jeg har ikke afvist eller nægtet at åbne en netbutik. Jeg har bare ikke noget konkret at fortælle herom – men jeg vil ikke afvise, at det kan komme på et tidspunkt, skriver Mikkel Grene i en skriftlig kommentar.

- Vi arbejder meget med digitalisering og vores omfattende online tilstedeværelse. For os handler det ikke om netbutik eller ikke netbutik - det handler om at transformere vores forretning ind i en digital virkelighed på en måde, som giver mening for kunderne, fortsætter han.

I de kommende år fortsætter butikkerne af mursten dog med at udgøre rygraden i Søstrene Grenes strategi. Alene sidste år åbnede kæden 44 af slagsen, så flåden nu tæller over 240 fordelt på 16 lande.

- Det ligger os meget på sinde, at de fysiske butikker også skal have en lys fremtid i detailhandlen, da vi ser mange kvaliteter i den gode butiksoplevelse. Men jeg betragter ikke nethandel som en modpol, tværtimod, udtaler Mikkel Grene.

LÆS OGSÅ: Verdens største Søstrene Grene-butik byder på helt nyt koncept
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her