Nyheder
Jobs


Sofa-succes skifter navn for at strømline brandet


Foto: Sofakompagniet/PR
Mandag den 12 august 2019 kl. 11:26 - Kilde: BT

På tærsklen til flere internationale satsninger har dansk sofa-succes valgt at skifte navn.

Sofakompagniet skifter navn, men forandringen er ikke voldsom stor.

Fra i dag hedder den danske virksomhed nemlig Sofacompany. Det skriver BT på baggrund af en pressemeddelelse.

- Inden vi indtager flere lande, ønsker vi at skabe et ensartet og internationalt brand. Derfor skifter vi nu navn til Sofacompany, som vi allerede hedder i udlandet, så vi kan fortsætte vores væksteventyr under ét og samme navn, siger den adm. direktør, Henrik Andersen, til avisen.

I 2018 åbnede Sofacompany otte nye showrooms, så det samlede antal nu er oppe på 22 i 10 forskellige lande. Flere skulle være på vej allerede i denne måned, hvor virksomheden åbner shoowrooms i Tyskland og Norge.

Omsætningen går frem

Efter flere investeringer og internationale satsninger kunne Sofakompagniet-Gruppen lande et tilfredsstillende årsregnskab for 2018.

Omsætningen for hele koncernen går over 25 procent frem til over 200 millioner kroner, mens driftsresultatet lander på 14,8 millioner kroner.

- Med de mange investeringer, vi har foretaget i løbet af året og de mange projekter, vi har gennemført, både åbningen af de mange showrooms, implementering af et nyt ERP-system og nye e-handelsplatforme, er det et resultat, vi er meget tilfredse med, sagde Henrik Andersen i en pressemeddelelse tidligere på sommeren.

Sofacompany blev grundlagt i 2012.

LÆS OGSÅ: Møbelkæde startede helt forfra: Nu melder direktøren om fremgang


Link til artikel på BT

Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her