Nyheder
Jobs


Skousen har fået ny kædedirektør


Foto: Skousen
Onsdag den 25 marts 2020 kl. 11:13 af: Kristian Holgersen

En tidligere Rema 1000-mand rykker op i geledderne hos Skousen, hvor han nu kan kalde sig kædedirektør.

Hvidevarekæden Skousen har fået installeret John Rosenløwe som ny kædedirektør.

Han afløser Majken Pape efter små tre år, fremgår det af en frisk opdatering i cvr-registeret. Faktisk var udskiftningen allerede en realitet for omkring en måned siden, men nyheden ser ud til at være gået under radaren.

- Det er store sko at udfylde og jeg kan kun takke Majken for, at hun var med til at give mig chancen i Skousen for knap et år siden, skriver John Rosenløwe i et indlæg på LinkedIn.

I april 2019 startede John Rosenløwe som marketingchef i Skousen,

- Jeg glæder mig til at fortsætte den rejse, vi er på, og arbejde videre med de dygtige mennesker, der er i Skousen kæden. Både i butikkerne og i baglandet. Det er dem der er (og altid vil være) nøglen til vores fortsatte succes, skriver han.

Umiddelbart inden John Rosenløwe kom til Skousen var han godt 14 år i Rema 1000, hvor han varetog flere ledende stillinger - blandt andet som onlinechef og marketingchef.

Majken Pape har desuden selv været ude at knytte en kommentar til bruddet med Skousen. Hun vil bruge “en rum tid” tæt på familien, som har brug for hende nu, inden der skal lægges nye planer. Det fremgår af et indlæg på LinkedIn.

De fysiske butikker i Skousen er alle drevet af franchisetagere.

LÆS OGSÅ: Erfaren butikschef bliver direktør i kronisk presset kæde
Forrige  Til oversigten  Næste
Søgte du web-udgaven af detailfolk.dk? – klik her